2011. szeptember 21., szerda

72 óra kompromisszum nélkül

Idén is megrendezésre kerül a tavalyi nagy sikerű projekt, a "72 óra kompromisszum nélkül"

Szeretnél idén is segíteni, jót tenni másokkal, tenni a környezetedért, segíteni az állatokon? Szeretnéd mindezt egy jó hangulatú társaságban tenni? Akkor idén is vár a 72 óra!



Jelentkezni tudtok az osztályfőnököknél, amit kérek is, hogy minél hamarabb tegyétek meg. 


Addig egy kis kedvcsináló:




Bővebben a 72 óráról:

A kezdeményezés Németországból indult. A program lényege épp olyan egyszerű, mint amilyen megnyerő: a jelentkező fiatalok 72 óra leforgása alatt szociális, karitatív tevékenységeket folytatnak különböző helyszíneken.
A kisebb csoportok a lehető legkülönbözőbb módon segítenek a rászoruló embereken.
A 72 Óra célja a rászorulóknak történő segítségnyújtás mellett az, hogy lehetőséget ad a fiataloknak a szolidaritás megélésére, arra, hogy észrevegyék a környezetükben élő embereket és problémáikat.
A 72 Óra Kompromisszumok Nélkül a nyilvánosság segítségével felhívja a figyelmet azokra az intézményekre, amelyek rászorulókon segítenek, és amelyek ezt nem tudnának önerőből, támogatások nélkül megtenni. A résztvevő fiatalok megtanulnak csapatban, együtt dolgozni, emellett idejük és munkájuk felajánlásával olyan karitatív feladatokat végeznek, amelyekre e rendezvény nélkül talán sohasem kerülhetne sor.
Azok az önkéntes fiatalok vesznek részt a rendezvényen, akik idejüket és munkájukat áldozzák a nemes célok megvalósítása érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése